It's a wrap! Schooljaar 22-23 zit erop
We sluiten het schooljaar af met een overzicht van de hoogtepunten van de voorbije maanden: van de opendeurdag tot de stages en eindejaarsreizen. April tot juni waren grensverleggende maanden voor alle leerlingen, van de eerste graad tot de laatstejaars.
- Ben je nog op zoek naar een vakantiebestemming? Volg dan 5 toerisme in en rond Napels en de Amalfikust.
- De eerste graad organiseert een schoolfuif en glundert tijdens het Peterschapsdiner.
- Een overzicht van het Erasmusproject: een grensverleggend recordjaar voor 126 leerlingen en leerkrachten!
- 7BRD op stage in Bordeaux en 6 toerisme in IJsland
- En zoveel meer...
De klas van 2023
Proficiat aan alle afgestudeerde leerlingen van slagerij, bakkerij, hotel en toerisme!
Met trots willen we onze geweldige studenten feliciteren met het behalen van hun diploma. De afgelopen jaren hebben jullie jezelf ontwikkeld tot echte professionals in jullie vakgebied. Jullie hebben niet alleen waardevolle kennis opgedaan, maar ook belangrijke vaardigheden verworven die jullie carrière tot een succes zullen maken.
Nu is het moment aangebroken om jullie vleugels uit te slaan en de wereld te verkennen. We wensen jullie het allerbeste voor jullie toekomstige carrières. Blijf het verschil maken in de wereld van horeca, bakkerij, slagerij en toerisme en geniet van elk moment van jullie reis.
Gefeliciteerd, afstudeerklas van 2023!
De winnaars
Links bovenaan: Celine De Smet en Ajan Pockelé vielen afgelopen schooljaar in de prijzen tijdens AEHT Cornet Trophy. Benjamin Bergs en Yasmin Barrientos Rojas brachten medailles mee van AEHT in Senigallia in Italië. Zij werden nog een keer extra in de bloemen gezet.
Links onderaan: Yenthe Livens won goud op Belgian Students Pastry Awards, Hayley Van de Wouwer en Jarne Heivers wonnen de Chocolate Student Challenge.
Rechts: Peter Serneels overhandigt in naam van Horeca Vlaanderen een prijs aan Benjamin Bergs, de meest verdienstelijke leerling hotel. Benjamin zal een inspiratiedag kunnen volgen voor jong horecatalent.
Klas van 2023: Hotel
Bovenaan 6 Horeca en onderaan de twee groepen van 6 Restaurant en Keuken
Bovenaan link: 7e jaar Restaurantbedrijf en Drankenkennis
Bovenaan rechts: Hotelreceptionist Duaal
Onderaan: 7e jaar Gastronomie & Events
Klas van 2023: Toerisme
6 Toerisme
Klas van 2023: Slagerij
Bovenaan links: 6 Slagerijtechnieken
Bovenaan rechts: 7e jaar Traiteur en Vleesspecialiteiten
Onderaan: 6 Slagerij
Klas van 2023: Bakkerij
3 groepen van het 6de jaar Bakkerij
6 Bakkerijtechnieken
7e jaar Banketbakkerij en Chocoladebewerking