Klas van 2024

publish date
30.06.2024

We hebben jullie zien groeien, zien leren en zien transformeren in de professionals die jullie vandaag zijn. Wij geloven in jullie potentieel. Gefeliciteerd aan de Klas van 2024!

Gelieve marketing cookies te accepteren om deze video te bekijken.

Het einde van een belangrijke fase en de start van een nieuwe en spannende reis voor de Klas van 2024 - Hotel, Toerisme, Bakkerij en Slagerij. Gefeliciteerd, veel succes en vergeet nooit hoe ver jullie al gekomen zijn!

Meest verdienstelijke leerlingen van de Klas van 2024

  • 6 restaurant en keuken: Benedicta Ikuni (6RKab) en Sophie Dierckx (6RKcd) 
  • 6 horeca: Jalis El Moussaoui
  • 7 restaurantbedrijf en drankenkennis: Tobias Addiers
  • 7 gastronomie en events: Jamai De Wilde
  • 6 toerisme: Betsy Van Dessel
  • 6 bakkerij: Emma Mertens
  • 6 bakkerijtechnieken: Anouk Libot
  • 7 banketbakkerij en chocoladebewerking: Lissa Van der Meynsbrugge (7BBCab), Liam Soursrafil (7BBCcd) en Wolf De Martelaere (7BBCe)
  • 6 slagerij: Thomas Possemiers
  • 6 slagerijtechnieken: Stijn Vergote
  • 7 traiteur en vleesspecialiteiten: Fien Cleys

Beste leerlingen - oud-leerlingen vanaf nu - jullie vinden de foto's van de proclamatie terug op Google Drive, ook de foto's van de photobooth.

Jamai De Wilde, beste leerling hotelschool
Toon Veelaert, Jamai De Wilde, Matthias De Caluwé en Stijn Jammaers

Beste Hotelschoolleerling

Jamai De Wilde van 7BGE ontvangt het gouden certificaat “Beste Hotelschoolleerling" van PIVA van Horeca Vlaanderen uit handen van Matthias De Caluwé. PIVA nomineerde Jamai omwille van zijn doorzettingsvermogen, stiptheid en paraatheid om steevast iedereen te helpen. Na een succesvolle stage bij Restaurant Wilford T kan hij er nu meteen aan de slag.

In september biedt Horeca Vlaanderen de winnaars van de verschillende hotelscholen als beloning een unieke culinaire inspiratiedag in Brussel aan.

Receptie door 5RK

Receptie door 5RK

De receptie en de decoratie voor de proclamatie waren in handen van de leerlingen van 5 Restaurant en Keuken. De voorbereiding voor de feestelijke afsluiter vond plaats tijdens de projectweek. Jullie hebben de lat hoog gelegd voor het team dat jullie proclamatie mag verzorgen volgend schooljaar! Knap werk!

Oud-leeringen

Beste oud-leerlingen, hou ons op de hoogte van jullie verdere studies en carrière. PIVA laat je niet los! Alle leerlingen die nu afstuderen, moedigen we aan om zich in te schrijven op de PIVA Oud-leerlingen nieuwsbrief. Wanneer jullie die eigen zaak opstarten, vraag dan zeker ook een PIVA-pancarte aan!