Oud-leerling Jordi Hiel

publish date
15.11.2021

Jordi Hiel trok na zijn TSO-opleiding hotel naar Zweden, naar Grill Grotesque onder Ola Anderson. Weer in België werkte hij in Hof ten Damme bij Rudi van Beylen en in het pop-uprestaurant van Jaro en Hanne om daarna weer uit te wijken naar Koks in de Faeröer Eilanden. Hij werd ook opgepikt door The Talent Table, een Amsterdams culinair initiatief dat getalenteerde chef-koks verenigt. Momenteel is Jordi op zoek naar een nieuwe uitdaging.

PIVA oud-leerling Jordi Hiel

Jordi Hiel: "Als ik terugdenk aan de tijd in PIVA denk ik aan leuke leergierige tijden waar je veel kon proberen. Soms viel dat mee en soms viel dat tegen, maar dat waren eigen ondervindingen en daar leer je meestal het beste van."

Ook oud-leerling? Wat is jouw verhaal?

We vermelden graag je traject op de PIVA-website. Je kan ons contacteren op het mailadres communicatie@piva.be.
Bezorg ons het antwoord op onderstaande vragen en vergeet niet een foto in te sturen.

  • Kan je in enkele zinnen je traject schetsen: van je studierichting in PIVA tot je carrière nu?
  • Kan je wat meer vertellen over de job die je nu doet en hoe je opleiding in PIVA hierbij aan bod komt?
  • Wat is je vooral bijgebleven van je tijd in PIVA?
  • Heb je tips om nieuwe leerlingen over de streep te halen? Waarom moeten nieuwe leerlingen voor PIVA kiezen?

We plaatsen je verhaal zo snel mogelijk op de website.