Programma 2 en 3 maart
Donderdag 2 en vrijdag 3 maart is het zover! De 11de editie van AEHT Cornet Trophy in PIVA gaat van start op donderdagochtend met de loting van de teams. Donderdag is ook de dag van teamoverleg, schriftelijke en Engelse testen en vaardigheidsproeven. Vrijdag starten we om 9u met het spannendste deel, de praktische proef. De prijsuitreiking en receptie volgen om 16u op vrijdag.
Het gedetailleerde programma per competitie vind je hieronder.*
Uur | Programma donderdag 2 maart algemeen | Locatie |
8u30 | Ontvangst deelnemers, begeleiders en directies | Banketzaal |
9u30 | Welkomstwoord + Loting | Banketzaal |
10u00 | Deelnemers: Start proeven | Meerdere locaties |
10u15 | Begeleiders: Demo nutrition brood & kaas Frank Van Vaerenbergh & Kaasaffineurs Van Tricht |
Auditorium |
11u30 | Lunch | FreeFlow |
12u30 | Deelnemers: Vervolg proeven | Meerdere locaties |
12u50 | Begeleiders: - Culinaire uitstap in Antwerpen (vertrek aan PIVA) tot 17u - Infosessie internationalisering van 13u tot 15u - Rondleiding in PIVA van 15u tot 16u30 |
|
17u | Vertrek naar hotel (te voet) | B&B Hotel Zuid |
18u30 | Vervoer van hotel naar PIVA (bus) | |
19u | Galadiner | Banketzaal |
23u | Vervoer naar hotel (bus) | B&B Hotel Zuid |
Programma vrijdag 3 maart algemeen | ||
7u45 | Onbijt om 7u45 of om 8u30 | B&B Hotel Zuid |
Deelnemers: Vertrek naar PIVA (te voet) | ||
8u30 | Begeleiders: - Uitstap stad aan de stroom (vertrek aan PIVA) tot 11u45 - AEHT-vergadering voor directieleden van 9u30 tot 10u30 |
|
9u | Start praktische proeven | Meerdere locaties |
12u | Wedstrijdlunch | Bistro Intermezzo |
15u30 | Einde praktische proeven | |
16u | Prijsuitreiking en receptie | Banketzaal |
Uur | Programma Restaurant Service donderdag 2 maart | Locatie |
8u30 | Ontvangst | Banketzaal |
9u30 | Welkomstwoord + loting | Banketzaal |
10u | Individuele theoretische proef + mondelinge Engelse test | Lokaal 2715 |
11u30 | Lunch | FreeFlow |
12u30 | Vaardigheidsproef: bier tappen en serveren + likeurkoffie | Bistro Vermeersch |
14u30 | Teamoverleg | Bistro Intermezzo |
17u | Vertrek naar het hotel (te voet) | B&B Hotel Zuid |
18u30 | Vervoer van B&B Hotel naar PIVA (bus) | |
19u | Galadiner | Banketzaal |
23u | Vervoer naar B&B Hotel (bus) | B&B Hotel Zuid |
Programma Restaurant Service vrijdag 3 maart | ||
7u45 | Onbijt om 7u45 of om 8u30 | B&B Hotel |
9u | Voorbereiding en presentatie van de wedstrijdlunch | Bistro Intermezzo |
11u30 | Broodjeslunch voor de deelnemers | Foyer 1e verdieping |
15u30 | Einde wedstrijdlunch | Bistro Intermezzo |
16u | Prijsuitreiking en receptie | Banketzaal |
Uur | Programma Culinary Art donderdag 2 maart | Locatie |
8u30 | Ontvangst | Banketzaal |
9u30 | Welkomstwoord + loting | Banketzaal |
10u | Individuele theoretische proef + mondelinge Engelse test | Lokaal 2717 |
11u30 | Lunch | FreeFlow |
12u30 | Teamoverleg: samenstellen menu | Bistro Intermezzo |
15u | Vaardigheidsproef: vis fileren - wijziging: verlaat naar 15u45 | Wedstrijdkeukens |
16u | Teamoverleg | Bistro Intermezzo |
17u | Vertrek naar het hotel (te voet) | B&B Hotel Zuid |
18u30 | Vervoer van B&B Hotel naar PIVA (bus) | |
19u | Galadiner | Banketzaal |
23u | Vervoer naar B&B Hotel (bus) | B&B Hotel Zuid |
Programma Culinary Art vrijdag 3 maart | ||
7u45 | Onbijt om 7u45 of om 8u30 | B&B Hotel |
9u | Bereiding van het wedstrijdmenu voor 10 personen | Wedstrijdkeukens |
11u30 | Broodjeslunch voor de deelnemers | Foyer 1e verdieping |
15u30 | Einde wedstrijdlunch | Bistro Intermezzo |
16u | Prijsuitreiking en receptie | Banketzaal |
Uur | Programma Pastry donderdag 2 maart | Locatie |
8u30 | Ontvangst | Banketzaal |
9u30 | Welkomstwoord + loting | Banketzaal |
10u30 | Individuele theoretische proef | Lokaal 2501 |
11u30 | Lunch | FreeFlow |
12u30 | Teamoverleg | Lokaal 2501 |
13u | Vaardigheidsproef: Pain de Gênes (2u) | Bakkerijlokalen 2413 2414 |
15u | Teamoverleg: voorbereiden receptuur | Lokaal 2501 |
17u | Vertrek naar het hotel (te voet) | B&B Hotel Zuid |
18u30 | Vervoer van B&B Hotel naar PIVA (bus) | |
19u | Galadiner | Banketzaal |
23u | Vervoer naar B&B Hotel (bus) | B&B Hotel Zuid |
Programma Pastry vrijdag 3 maart | ||
7u45 | Onbijt om 7u45 of om 8u30 | B&B Hotel |
9u | Praktische proef: bereiding van dessert (tot 11u) | Bakkerijlokalen 2413 2414 |
11u30 | Feedback van de jury | Bakkerijlokalen 2413 2414 |
12u | Broodjeslunch voor de deelnemers | Lokaal 2501 |
13u | Budgetproef | Lokaal 2501 |
14u30 | Mondelinge Engelse test | Lokaal 2501 |
16u | Prijsuitreiking en receptie | Banketzaal |
Uur | Programma Tourist Destination donderdag 2 maart | Locatie |
8u30 | Ontvangst | Banketzaal |
9u30 | Welkomstwoord + loting | Banketzaal |
10u30 | Teamoverleg: voorbereiding vakantiepakket in provincie Antwerpen | Lokaal 2721 |
11u30 | Lunch | FreeFlow |
12u30 | Voorbereiding presentatie | Lokaal 2721 |
17u | Vertrek naar het hotel (te voet) | B&B Hotel Zuid |
18u30 | Vervoer van B&B Hotel naar PIVA (bus) | |
19u | Galadiner | Banketzaal |
23u | Vervoer naar B&B Hotel (bus) | B&B Hotel Zuid |
Programma Tourist Destination vrijdag 3 maart | ||
7u45 | Onbijt om 7u45 of om 8u30 | B&B Hotel |
9u | Voorbereiding presentatie | Lokaal 2721 |
11u | Indienen reisvoorstel en offerte | Lokaal 2721 |
11u30 | Broodjeslunch voor de deelnemers | Lokaal 2721 |
12u30 | Indienen presentatie en video | Lokaal 2721 |
13u30 | Mondelinge presentatie van het vakantiepakket in het Engels | Auditorium |
16u | Prijsuitreiking en receptie | Banketzaal |
* Onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten