Programma 2 en 3 maart

Donderdag 2 en vrijdag 3 maart is het zover! De 11de editie van AEHT Cornet Trophy in PIVA gaat van start op donderdagochtend met de loting van de teams. Donderdag is ook de dag van teamoverleg, schriftelijke en Engelse testen en vaardigheidsproeven. Vrijdag starten we om 9u met het spannendste deel, de praktische proef. De prijsuitreiking en receptie volgen om 16u op vrijdag.

Het gedetailleerde programma per competitie vind je hieronder.*

Programma AEHT Cornet Trophy - algemeen

Uur Programma donderdag 2 maart algemeen Locatie
8u30 Ontvangst deelnemers, begeleiders en directies Banketzaal
9u30 Welkomstwoord + Loting Banketzaal
10u00 Deelnemers: Start proeven Meerdere locaties
10u15 Begeleiders: Demo nutrition brood & kaas
Frank Van Vaerenbergh & Kaasaffineurs Van Tricht
Auditorium
11u30 Lunch FreeFlow
12u30 Deelnemers: Vervolg proeven Meerdere locaties
12u50 Begeleiders:
- Culinaire uitstap in Antwerpen (vertrek aan PIVA) tot 17u
- Infosessie internationalisering van 13u tot 15u
- Rondleiding in PIVA van 15u tot 16u30
 
17u Vertrek naar hotel (te voet) B&B Hotel Zuid
18u30 Vervoer van hotel naar PIVA (bus)  
19u Galadiner Banketzaal
23u Vervoer naar hotel (bus) B&B Hotel Zuid
     
  Programma vrijdag 3 maart algemeen  
7u45 Onbijt om 7u45 of om 8u30 B&B Hotel Zuid
  Deelnemers: Vertrek naar PIVA (te voet)  
8u30 Begeleiders:
- Uitstap stad aan de stroom (vertrek aan PIVA) tot 11u45
- AEHT-vergadering voor directieleden van 9u30 tot 10u30
 
9u Start praktische proeven Meerdere locaties
12u Wedstrijdlunch Bistro Intermezzo
15u30 Einde praktische proeven  
16u Prijsuitreiking en receptie Banketzaal

Programma Restaurant Service

Uur Programma Restaurant Service donderdag 2 maart Locatie
8u30 Ontvangst Banketzaal
9u30 Welkomstwoord + loting Banketzaal
10u Individuele theoretische proef + mondelinge Engelse test Lokaal 2715
11u30 Lunch FreeFlow
12u30 Vaardigheidsproef: bier tappen en serveren + likeurkoffie Bistro Vermeersch
14u30 Teamoverleg Bistro Intermezzo
17u Vertrek naar het hotel (te voet) B&B Hotel Zuid
18u30 Vervoer van B&B Hotel naar PIVA (bus)  
19u Galadiner Banketzaal
23u Vervoer naar B&B Hotel (bus) B&B Hotel Zuid
     
  Programma Restaurant Service vrijdag 3 maart  
7u45 Onbijt om 7u45 of om 8u30 B&B Hotel
9u Voorbereiding en presentatie van de wedstrijdlunch Bistro Intermezzo
11u30 Broodjeslunch voor de deelnemers Foyer 1e verdieping
15u30 Einde wedstrijdlunch Bistro Intermezzo
16u Prijsuitreiking en receptie Banketzaal

Programma Culinary Art

Uur Programma Culinary Art donderdag 2 maart Locatie
8u30 Ontvangst Banketzaal
9u30 Welkomstwoord + loting Banketzaal
10u Individuele theoretische proef + mondelinge Engelse test Lokaal 2717
11u30 Lunch FreeFlow
12u30 Teamoverleg: samenstellen menu Bistro Intermezzo
15u Vaardigheidsproef: vis fileren - wijziging: verlaat naar 15u45 Wedstrijdkeukens
16u Teamoverleg Bistro Intermezzo
17u Vertrek naar het hotel (te voet) B&B Hotel Zuid
18u30 Vervoer van B&B Hotel naar PIVA (bus)  
19u Galadiner Banketzaal
23u Vervoer naar B&B Hotel (bus) B&B Hotel Zuid
     
  Programma Culinary Art vrijdag 3 maart  
7u45 Onbijt om 7u45 of om 8u30 B&B Hotel
9u Bereiding van het wedstrijdmenu voor 10 personen Wedstrijdkeukens
11u30 Broodjeslunch voor de deelnemers Foyer 1e verdieping
15u30 Einde wedstrijdlunch Bistro Intermezzo
16u Prijsuitreiking en receptie Banketzaal

Programma Pastry

Uur Programma Pastry donderdag 2 maart Locatie
8u30 Ontvangst Banketzaal
9u30 Welkomstwoord + loting Banketzaal
10u30 Individuele theoretische proef Lokaal 2501
11u30 Lunch FreeFlow
12u30 Teamoverleg Lokaal 2501
13u Vaardigheidsproef: Pain de Gênes (2u) Bakkerijlokalen 2413 2414
15u Teamoverleg: voorbereiden receptuur Lokaal 2501
17u Vertrek naar het hotel (te voet) B&B Hotel Zuid
18u30 Vervoer van B&B Hotel naar PIVA (bus)  
19u Galadiner Banketzaal
23u Vervoer naar B&B Hotel (bus) B&B Hotel Zuid
     
  Programma Pastry vrijdag 3 maart  
7u45 Onbijt om 7u45 of om 8u30 B&B Hotel
9u Praktische proef: bereiding van dessert (tot 11u) Bakkerijlokalen 2413 2414
11u30 Feedback van de jury Bakkerijlokalen 2413 2414
12u Broodjeslunch voor de deelnemers Lokaal 2501
13u Budgetproef Lokaal 2501
14u30 Mondelinge Engelse test Lokaal 2501
16u Prijsuitreiking en receptie Banketzaal

Programma Tourist Destination

Uur Programma Tourist Destination donderdag 2 maart Locatie
8u30 Ontvangst Banketzaal
9u30 Welkomstwoord + loting Banketzaal
10u30 Teamoverleg: voorbereiding vakantiepakket in provincie Antwerpen Lokaal 2721
11u30 Lunch FreeFlow
12u30 Voorbereiding presentatie Lokaal 2721
17u Vertrek naar het hotel (te voet) B&B Hotel Zuid
18u30 Vervoer van B&B Hotel naar PIVA (bus)  
19u Galadiner Banketzaal
23u Vervoer naar B&B Hotel (bus) B&B Hotel Zuid
     
  Programma Tourist Destination vrijdag 3 maart  
7u45 Onbijt om 7u45 of om 8u30 B&B Hotel
9u Voorbereiding presentatie Lokaal 2721
11u Indienen reisvoorstel en offerte Lokaal 2721
11u30 Broodjeslunch voor de deelnemers Lokaal 2721
12u30 Indienen presentatie en video Lokaal 2721
13u30 Mondelinge presentatie van het vakantiepakket in het Engels Auditorium
16u Prijsuitreiking en receptie Banketzaal

* Onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten